Fysik

FORDAMPNINGSVARME?

09. november 2015 af gftgd (Slettet) - Niveau: A-niveau

under et maraton løb har en løber et væsketab på 3kg pga svedproduktion 

oplysning: vands specifikke fordampningsvarme L=2410 kj/kg ved kropstemperatur.

beregn den energi, som maratonløberen skal bruge til at fordampe de 3 kg vand.


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2015 af mathon

                     E_{ford}=(3\; kg)\cdot \left ( 2410\; \frac{kJ}{kg} \right )


Skriv et svar til: FORDAMPNINGSVARME?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.