Fysik

varmekapacitet???????

09. november 2015 af gftgd (Slettet) - Niveau: A-niveau

hvor meget energi skal der til for at opvarme et halvt kilogram vand fra 20grader til kogepunktet (vands specifikke varmekapacitet er 4,2kj(grader kg)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2015 af mathon

              E_{opv}=(0{,}5\; kg)\cdot \left ( 4{,}2\; \frac{kJ}{kg\cdot K} \right )\cdot ((100-20)\; K)


Skriv et svar til: varmekapacitet???????

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.