Fysik

Densitet

10. november 2015 af zeiopx (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hey folkens,  er der nogle der kan hjælpe med den her opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2015 af mathon

Når vandets kg-massetal er x og isens kg-massetal er y

har man
                        \frac{x}{1}+\frac{y}{0{,}917}=2{,}000

                        \frac{x+y}{1}=1{,}950

dvs
                        x+\tfrac{1}{0{,}917}y=2{,}000

                        x+y=1{,}950              som når nederste ligning subtraheres fra øverste ligning
giver:
                        \left (\frac{1}{0{,}917}-1 \right )y=0{,}050

                         y=\frac{0{,}050}{\frac{1}{0{,}917}-1}


Skriv et svar til: Densitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.