Matematik

løsning af vektorligningssystem.

11. november 2015 af onewingedweeman (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

jeg har en opgave, hvor jeg skal finde matrice løsninger for f(x)=\begin{bmatrix} 1\\1 \end{bmatrix}.

jeg er kommet frem til en løsningsmængde givet ved:

\begin{bmatrix} x_{1}\\x_{2} \\ x_{3} \\ x_{4} \end{bmatrix}=\begin{bmatrix} 2\\1\\0\\0\end{bmatrix}+t_1* \begin{bmatrix} -2\\-1\\1\\0\end{bmatrix}+t_2*\begin{bmatrix} 1\\1\\0\\1 \end{bmatrix}

men opgaven hedder at jeg skal angive to forskellige 2*2 matricer som er løsning til f(x), så hvordan kan jeg gå fra her til at angive disse matricer ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2015 af Eksperimentalfysikeren

Der mangler oplysninger for at vi kan se, hvad opgaven går ud på.


Svar #2
11. november 2015 af onewingedweeman (Slettet)

her er et screenshot af opgaven. det er opgave 2c, der giver mig problemer.


Skriv et svar til: løsning af vektorligningssystem.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.