Matematik

Diffentialligning

14. november 2015 af turko2990 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jeg er igang med en matematik opgave hvor jeg er gået fuldstændig i stå. 

Opgave beskrivelsen er vedhæftet. 

Dette spørgsmål kan jeg ikke besvare

a) Sæt a=0.5, b=0.03, c=0.5 og d=0.01, og antag at der er 50 kaniner og 10 ræve fra starten. Indtast differentialligerne med begyndelsesbetingerlserne og tegn de to løsningerskurver i passende vindue. 

Jeg håber nogen kan hjælpe mig. 

P.S Jeg bruger tn-spire. 

Vedhæftet fil: 20151114_151253.jpg

Svar #1
14. november 2015 af turko2990 (Slettet)

Det lidt et dårligt billede her er et bedere 

Vedhæftet fil:mat.jpg

Skriv et svar til: Diffentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.