Tysk

11 tyske sætninger.

15. november 2015 af Sara123456789101 - Niveau: 9. klasse

Hej, jeg skal aflevere nogle sætninger om min fremtid på tysk.

Ville være rigtig dejligt, hvis nogen gad at rette den. :-)

Vedhæftet fil: Zukunft.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
16. november 2015 af goofiedk (Slettet)

Meine Zukunft

Nach der Grundschule will ich auf ein Gymnasium gehen.

Ich will auf STX, aber ich weiß nicht wo.

Entweder  will ich auf STX Frederiksborg oder STX Egedal gehen. 

Ich weiß es nicht, aber ich denke daß ich mich nach dem Gymnasium fortbilden werde. 

Ich denke ich will Pädagoge oder Jura lesen.  

Falls ich Pädagoge lesen werde, muss ich eine Pädagoge Ausbildung nehmen und das dauert 3 ½ Jahre.

Falls ich Jura lese,  muss ich eine Universitätsdiplom nehmen und das dauert 3 Jahre.

Wenn möglich möchte ich Fußball spielen und vielleicht ein professioneller Fußballer werden.  

Ich will also Spaß haben.

Ich möchte eine Wohnung, einen Hund  und eine große Familie haben.

Ich hoffe auf ein gutes Leben, und ich will glücklich sein. 


Svar #2
17. november 2015 af Sara123456789101

Mange tak :-)

Tænker bare:

Kan man sige will ich? Er det ikke ich will?

Hedder det ikke fx. ich weiße.


Brugbart svar (1)

Svar #3
17. november 2015 af Stygotius (Slettet)

Man kan vel ikke læse en pædagog som man kan læse et fag.  ?????

Fede typer = fejl

Du har ikke tænkt på at sætte kommaer

................................................

Nach der Grundschule will ich auf ein Gymnasium gehen.

Ich will auf STX, aber ich weiß nicht wo.

Entweder  will ich auf STX Frederiksborg oder STX Egedal gehen. 

Ich weiß es nicht, aber ich denke daß ich mich nach dem Gymnasium fortbilden werde

Ich denke ich will Pädagoge oder Jura lesen.  

Falls ich Pädagoge lesen werde, muss ich eine Pädagoge Ausbildung nehmen und das dauert 3 ½ Jahre.

Falls ich Jura lese,  muss ich eine Universitätsdiplom nehmen und das dauert 3 Jahre.

Wenn möglich möchte ich Fußball spielen und vielleicht ein professioneller Fußballer werden.  

Ich will also Spaß haben.

Ich möchte eine Wohnung, einen Hund  und eine große Familie haben.

Ich hoffe auf ein gutes Leben, und ich will glücklich sein. 


Svar #4
17. november 2015 af Sara123456789101

Ved ikke hvad jeg skal rette dem til. Er det så  ein Universitätsdiplom nehme.

Ich will also Spaß habe?

Ved ikke med de andre??


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. november 2015 af Stygotius (Slettet)

Har du ikke en ordbog?

1  Det hedder "Spaß machen"

2  Det hedder ich weiß"

3  Tysk er ikke engelsk.

4  "ich will" betyder "Jeg ønsker at"  -  "Ich werde" betyder "Jeg kommer til at ......(engang) ..."


Brugbart svar (1)

Svar #6
17. november 2015 af Jaggery (Slettet)

I want to have fun = Ich will Spaß haben.
It is fun = Es macht Spaß.

:)


Skriv et svar til: 11 tyske sætninger.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.