Matematik

Ellipsens ligning

16. november 2015 af brit45 (Slettet) - Niveau: A-niveau

opstil ligningen for den ellipse, der har centrum (2,7) og halvakser a= 9 og b=5

kan nogen hjæpe?


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. november 2015 af SuneChr

\frac{\left ( x-2 \right )^{2}}{9^{2}}+\frac{\left ( y-7 \right )^{2}}{5^{2}}=1


Skriv et svar til: Ellipsens ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.