Matematik
Enhedsændring - timer til timer^-1
22. november 2015 af
Toffiie (Slettet)
-
Niveau: C-niveau
Hejsa :)
Det er nok et rigtig dumt spørgsmål, men hvordan ændre jeg min enhed, timer, om til timer-1, deler med 100?
Håber I vil hjælpe :)
Skriv et svar til: Enhedsændring - timer til timer^-1
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.

![timer=\{timer\}\cdot [timer]](https://media.studieportalen.dk/images/equations/8Hw8jcBqaPdTCKKkxNW-2g==.gif)
![\frac{1}{timer}=\frac{1}{\{timer\}}\cdot [timer]^{-1}](https://media.studieportalen.dk/images/equations/FED0LmjAGiwRwC1nO0K7sg==.gif)
![X=\underset{talv\ae rdi}{\{X\}}\cdot \underset{enhed}{[X]}](https://media.studieportalen.dk/images/equations/dNVzsbxybM_7VB_nGTHfPg==.gif)