Matematik

differentialligning

01. december 2015 af nora111 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Bestem samtlige løsninger til differentialligningen y'-y/x=x^3 

og bestem den løsning, hvis graf går gennem punktet (1,3)

NOGEN DER KAN HJÆLPE HURTIGT! OG MANGE TAK PÅ FORHÅND!!


Svar #1
01. december 2015 af nora111 (Slettet)

nogen der kan hjælpe... please 


Svar #2
01. december 2015 af nora111 (Slettet)

Er der slet ikke nogen der kan hjælpe med den her


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. december 2015 af ElMalek (Slettet)

y = x(\frac{x^3}{x}+c_{1})


Svar #4
02. december 2015 af nora111 (Slettet)

må jeg spørg hvad du har brugt til mellemregninger?


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. december 2015 af Soeffi

#0.


Svar #6
02. december 2015 af nora111 (Slettet)

hvor har du 8 fra?


Brugbart svar (0)

Svar #7
02. december 2015 af Soeffi

#6
#5

Du får løsningen y = x4/3 + c·x, hvor c findes ud fra betingelsen (x,y) = (1,3), der giver 3 = 14/3 + c·1 => c  = 8/3.


Skriv et svar til: differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.