Biologi
Problemstilling
08. december 2015 af
BoLarsen00 (Slettet)
-
Niveau: C-niveau
Hej folkens! kan I hjælpe med noget??
jeg er igang med en rapport om Global opvarmning.
min problemformulering er følgende:
hvordan påvirker fotosyntese, drivhuseffekten og respiration den globale opvarmning?
jeg sådan svaret på det, men det kunne være rigtig skønt at se hvad I dejlige mennesker vil svarer?!
mit svar i punktform:
drivhuseffekten: forøgelse af drivhuseffekten og drivhusgasserne giver en øget afsmeltning af is og gletsjere. Drivhuseffekten holder på varmen på jorden og er med til at den globale temperatur stiger. Udledning af CO2 stiger og skaber global opvarmning.
fotosyntese?
respiration?
fotosyntese?
på forhånd tak!!
jeg er igang med en rapport om Global opvarmning.
min problemformulering er følgende:
hvordan påvirker fotosyntese, drivhuseffekten og respiration den globale opvarmning?
jeg sådan svaret på det, men det kunne være rigtig skønt at se hvad I dejlige mennesker vil svarer?!
mit svar i punktform:
drivhuseffekten: forøgelse af drivhuseffekten og drivhusgasserne giver en øget afsmeltning af is og gletsjere. Drivhuseffekten holder på varmen på jorden og er med til at den globale temperatur stiger. Udledning af CO2 stiger og skaber global opvarmning.
fotosyntese?
respiration?
fotosyntese?
på forhånd tak!!
Svar #1
11. december 2015 af nina432 (Slettet)
kort sagt så optager planterne CO2 for at kunne lave fotosyntese.
6 H2O + 6 CO2 + solenergi --> C6H12O6 + 6O2
Fotosyntese = mindre CO2 i atmosfæren = mindre global opvarmning
Modsat respiration hvor der afgives CO2.
Respiration = mere CO2 i atmosfæren = mere global opvarmning
:-)
Skriv et svar til: Problemstilling
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
