Matematik

Substitution

11. december 2015 af Johnrasmus (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg skal substituere \int_{x1}^{x2}cosh\left ( \frac{x}{a} \right )dx 

hvor t=\frac{x}{a}

kan i hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2015 af mathon

…efter kl. 1400.


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. december 2015 af mathon

             \mathrm{dx}=a\, \mathrm{dt}

            \int_{x1}^{x2}\cosh\left ( \frac{x}{a} \right )\mathrm{dx}=a\cdot \int_{\frac{x_1}{a}}^{\frac{x_2}{a}}\cosh (t)\mathrm{dt}=a\left [ \sinh( t ) \right ]_{\frac{x_1}{a}}^{\frac{x_2}{a}}


Skriv et svar til: Substitution

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.