Matematik

finde grader og længder på en trekant

05. januar 2016 af TingleFinger (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har en trekant hvor ABC er a=30 c=60 og C=104

hvordan finder jeg A, B og b?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. januar 2016 af peter lind

Brug sinusrelationerne Til at find A. Derefter kan du bruge reglen om summen af vinklerne i en trekant til at finde B. Til slut brug cosinusrelationerne til at finde b


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. januar 2016 af mathon

                 \frac{\sin(A)}{30}=\frac{\sin(C)}{60}\; \; \; \; \; \; 0<A<90^{\circ}


Skriv et svar til: finde grader og længder på en trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.