Fysik

J til eV

07. januar 2016 af Mat19 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan omregner man  1,26*10^-^2^3 J om til eV.

Jeg ved at 1 eV=1,602*10^-^1^9 J

Skal jeg så bare sige 1,26*10^-^2^3 J*1,602*10^-^1^9 J=2,02*10^-^4^2 eV


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2016 af Jerslev (Slettet)

#0: Nej, dine enheder går ikke op. Kig på enhederne og tjek, at du korrekt ender med eV.

Hint: du skal ikke gange.


Svar #2
07. januar 2016 af Mat19 (Slettet)

\frac{1,26*10^{-23}J}{1,602*10^{-19}J}+1=1,00eV ????


Brugbart svar (1)

Svar #3
07. januar 2016 af mathon

1=\frac{1}{1{,}602\cdot 10^{-19}}\frac{eV}{J}


               1{,}26\cdot 10^{-23}J=(1{,}26\cdot 10^{-23}J)\cdot 1=(1{,}26\cdot 10^{-23}J)\cdot \left (\frac{1}{1{,}602\cdot 10^{-19}}\frac{eV}{J} \right )=

                                                                                                                          7{,}8652\cdot 10^{-5}\; eV


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. januar 2016 af Eksperimentalfysikeren

#2

Hvor kommer 1-tallet fra?

Dine enheder i nævneren er forkerte, det skal være J/eV.


Skriv et svar til: J til eV

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.