Matematik

Trekanter

08. januar 2016 af itsfriday (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle der kan hjælpe med b og c?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2016 af mathon

                 A=2\cdot \tan^{-1}\left ( \sqrt{\frac{a^2-(b-c)^2}{(b+c)^2-a^2}} \right )

                 B=2\cdot \tan^{-1}\left ( \sqrt{\frac{b^2-(a-c)^2}{(a+c)^2-b^2}} \right )

                 C=2\cdot \tan^{-1}\left ( \sqrt{\frac{c^2-(a-b)^2}{(a+b)^2-c^2}} \right )


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. januar 2016 af mathon

eller
                 A= \cos^{-1}\left (\frac{b^2+c^2-a^2}{2bc} \right )

                 B= \cos^{-1}\left (\frac{a^2+c^2-b^2}{2ac} \right )

                 C= \cos^{-1}\left (\frac{a^2+b^2-c^2}{2ab} \right )


Svar #3
08. januar 2016 af itsfriday (Slettet)

Får du også vinklen til 13,7


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. januar 2016 af mathon

       v=11{,}7^{\circ}


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. januar 2016 af Soeffi

Vedhæftet fil:tablet.png

Skriv et svar til: Trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.