Matematik

Integralregning - sammensatfunktioner

08. januar 2016 af Anonyminized (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle, jeg sidder ret meget fast i disse 3 funktioner, hvor jeg skal bevise at det er deres sammensatte funktion, er der nogen der kan give hjælp, så jeg kan løse dem? ( se vedlagt foto)

Ha' en dejlig weekend 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2016 af Stats

Skærmbillede 2016-01-08 kl. 20.07.42.png

Hej alle, jeg sidder ret meget fast i disse 3 funktioner, hvor jeg skal bevise at det er deres sammensatte funktion, er der nogen der kan give hjælp, så jeg kan løse dem?

Bevise... Sammensatte funktioner...

Skal du bare integrere funktionerne eller skal du bevise, at funktionerne fra a.-c. er sammensatte funktioner? 

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #2
08. januar 2016 af Anonyminized (Slettet)

Jeg skal integrere dem :) 


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. januar 2016 af Stats

Generel og nyttig regel at kende (gælder også for minus tegnet.)

\\ h(x)=f(x)+g(x)\\ \int h(x)\ \mathrm dx=\int f(x)+g(x)\ \mathrm dx=\int f(x)\ \mathrm dx+\int g(x)\ \mathrm dx

og

\\ \int k\cdot f(x)\ \mathrm dx=k\cdot\int f(x)\ \mathrm dx

i b.) Anvend da ln(x)' = 1/x og 1/x2 = x-2... Generelt 1/xn = x-n

I c.) Anvend substitution... eu hvor u = 7x...

Skriv hvis der er noget du ikke forstår................

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: Integralregning - sammensatfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.