Matematik

Ensvinklede trekanter

10. januar 2016 af Kamp1234 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan finder bestemmer man 2 sider i en ensvinklet trekant?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2016 af mathon

En trekant kan ikke være ensvinklet - men den kan være ligesidet.

To eller flere trekanter kan være ensvinklede.


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. januar 2016 af mette48 (Slettet)

For at der er tale om ensvinklede trekanter, skal der være 2 trekanter, hvor vinklerne er lige store, 2 og 2.

Hvad er det du vil vide mere om?


Svar #3
11. januar 2016 af Kamp1234 (Slettet)

Hvordan man finder de to sidste sider, feks, ab og cd, når man kender de andre?


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. januar 2016 af mathon

                            \frac{a}{a{\, }'}=\frac{b}{b{\, }'}=\frac{c}{c{\, }'}            hvor ét af forholdene er kendt


Skriv et svar til: Ensvinklede trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.