Fysik

Kræfter

17. januar 2016 af Arccossintan (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg skal løse følgende opgave:

En kvinde med massen 60 kg står i en elevator, der holder stille.

Med hvor stor en kraft påvirker kvinden elevatorens gulv?:

Mit svar:

F_{t}=m*g=60 kg * 9,82 N = 589,2 N

Elevatoren begynder at køre op. I starten accelererer elevatoren med accelerationen 1,5 m/s2.

Med hvor stor en kraft påvirker kvinden i starten elevatorens gulv?

Efter et lille stykke tid kører elevatoren videre op med konstant hastighed.

Med hvor stor en kraft påvirker kvinden nu elevatorens gulv?

De sidste to opgaver forstår jeg ikke - kan nogen hjælpe? :)


Svar #1
17. januar 2016 af Arccossintan (Slettet)

Jeg har selv løst opgaven :)


Skriv et svar til: Kræfter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.