Fysik

Fysik opgave

18. januar 2016 af Simonedich (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er igang med at lave en opgave i fysik. Men kan ikke finde ud af og lave opgave 1. 

Nogle der kan hjælpe? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2016 af mathon

b)
               v_{glas}={n_{glas}}^{-1}\cdot c=1{,}5^{-1}\cdot \left (3{,}0\cdot 10^{8}\; \tfrac{m}{s} \right )=2{,}0\cdot 10^{8}\; \tfrac{m}{s}


Svar #2
18. januar 2016 af Simonedich (Slettet)

tak !


Skriv et svar til: Fysik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.