Matematik

løsning til differentialligning

19. januar 2016 af Ellapigen (Slettet) - Niveau: A-niveau

er der nogen der kan fortælle mig om jeg har forstået værdierne for konstanterne a og b i denne opgave, er nemlig i tvivl om fortegnet for konstanterne:

a= -4

b = 10

?

Vedhæftet fil: ligning.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2016 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. januar 2016 af mathon

            y{\, }'-4y=10    løses med panserformlen.


Svar #3
19. januar 2016 af Ellapigen (Slettet)

kan man ikke benytte y'=b-ay ?


Svar #4
19. januar 2016 af Ellapigen (Slettet)

jeg får selv y = -10/4 + 2*e^4x er det korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. januar 2016 af Soeffi

#3 kan man ikke benytte y'=b-ay ?

Hvad mener du?

#4 jeg får selv y = -10/4 + 2*e^4x er det korrekt?

Ja.


Skriv et svar til: løsning til differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.