Matematik

Vektor

19. januar 2016 af 17P (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej :)

Jeg er i gang med denne opgave – se vedhæft.

Jeg er i tvivl om opgave a og c.

c) Er overfladearealet ikke bare arealet af sidefladen. Jeg har fundet en formel for beregning af sideflade arealet af pyramidestubs sideflade.

A=((a+c)/2)\ast \sqrt{h^{2}+s^{2}}

s= længden af sidefladen

a=korte længde

Er det rigtigt tænkt, eller skal man noget helt andet?

Jeg er meget i tvivl om disse to opgaver.

Tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2016 af StoreNord

a)   Det forventes nok, at du kan beregne søjlen som et rumprodukt.  V=a•(bxc)    for den kasseformede del.

c)   Trapez'ets areal kan vel beregnes som summen af 2 trekanter.


Skriv et svar til: Vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.