Fysik

Hjælp med Det som jeg har oplodet

21. januar 2016 af Camillaalilji - Niveau: B-niveau
Please hjæll
Vedhæftet fil: image.jpeg

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2016 af Moderatoren

Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. januar 2016 af PeterValberg

Jeg indsætter lige opgaveteksten:

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. januar 2016 af PeterValberg

Hvor lang tid har han til at nå i skole?
Hvilken hastighed skal han bevæge sig med for at nå det?
Hvilken transportform kan "levere" dette?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
21. januar 2016 af Camillaalilji

Forstår det ik helt ??

Brugbart svar (0)

Svar #5
21. januar 2016 af Moderatoren

Hvad forstår du ikke? Og hvad forstår du?


Svar #6
21. januar 2016 af Camillaalilji

Tror ser vil være cyklen der er lettere for ham, men er ikke sikker forstår ik rigtig hvordan jeg skal få det til at hænge sammen

Brugbart svar (0)

Svar #7
21. januar 2016 af PeterValberg

\text{n\o dvendig hastighed }=\frac{4,8\cdot 1000}{(22-10)\cdot60}\cdot 3,6=\,_{\cdots}\,\text{km/t}

hvilken transportform kan det?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #8
21. januar 2016 af Camillaalilji

Vil det så ik være lettere med cykel?

Svar #9
21. januar 2016 af Camillaalilji

??

Brugbart svar (0)

Svar #10
21. januar 2016 af PeterValberg

Så skal han være i ualmindelig god form
og have en supercykel, - gennemsnitshastigheden,
når man cykler, er vist omkring 15 - 25 km/t
(hvis man ikke er toptrænet cykelrytter)
 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #11
21. januar 2016 af Camillaalilji

Det må da være lettere med bil så?

Brugbart svar (0)

Svar #12
21. januar 2016 af PeterValberg

#11 Hvis du spørger mig, så er bilen hans eneste
       mulighed for at nå i skole til tiden :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Hjælp med Det som jeg har oplodet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.