Matematik

Vilkårlig trekant

22. januar 2016 af TingleFinger (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg tror det har noget med  sinusrelationen at gøre. Kan i Hjælpe mig?

Vedhæftet fil: Opgave 1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2016 af mathon

Én løsning, da A er spids og a>b.


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. januar 2016 af mathon

                    \frac{\sin(B)}{b}=\frac{\sin(A)}{a}\; \; \; \; \; B<A

                    B=\sin^{-1}\left (\frac{b}{a}\cdot \sin(A) \right )

                     c=b\cdot \cos(A)+a\cdot \cos(B)


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. januar 2016 af mathon

Lav en tegning og få overblik.


Skriv et svar til: Vilkårlig trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.