Matematik

Figur

25. januar 2016 af Ceciliemi (Slettet) - Niveau: B-niveau

På figuren ses gavlen ABCD af en bygning. Nogle af bygningens mål er angivet på figuren.
Bestem længde af CD.

AB= 4

BC=6

DC=9


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2016 af Eksperimentalfysikeren

Det er lidt svært, når du ikke viser figuren.


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. januar 2016 af StoreNord

Det er vist AD, der bliver spurgt om.

Se vedhæftede skitse.

Ved nærmere eftertanke, så er det en meget smal gavl.     :)

Vedhæftet fil:Figur.png

Svar #3
28. januar 2016 af Ceciliemi (Slettet)

Den er vedhæftet nu


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. januar 2016 af SådanDa

Længden af CD kan bestemmes ved hjælp af Pythagoras, du har en retvinklet trekant med katetelængderne 3 og 4, altså er 32+42=|CD|2 


Skriv et svar til: Figur

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.