Matematik

Hjælp til enkelte opgaver

26. januar 2016 af gegge (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jeg mangler opgave 7b og 8c. Jeg har lavet 7a og 8ab, men jeg kan ikke finde ud af den sidste opgave i hver spørgsmål.

nogle der vil hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2016 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
26. januar 2016 af gegge (Slettet)

kan du hjælpe?:)


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. januar 2016 af mathon

7b)
           Skæring kræver
                                         x=1+3t
                                         y=1+t
                  og
                                         x-y+2=0

 


Svar #4
26. januar 2016 af gegge (Slettet)

får du skæringspunktet til x=-0,5? :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. januar 2016 af mathon

8c)
          for
                          y=b\cdot a^x
          gælder:
                          a=1+r      hvor r er vækstraten

              og
                          X_2=\frac{\log(2)}{\log(a)}  hvor X_2 er fordoblingstiden.


Brugbart svar (0)

Svar #6
26. januar 2016 af mathon

#4
          Nej.


Svar #7
26. januar 2016 af gegge (Slettet)

hvad får du?


Brugbart svar (0)

Svar #8
26. januar 2016 af mathon

                 Løs

                                        x-y+2=0

                                        1+3t-(1+t)+2=0
og indsæt efterfølgende
i
                                        x=1+3t
                                        y=1+t

                                       
 


Svar #9
26. januar 2016 af gegge (Slettet)

tak :)


Skriv et svar til: Hjælp til enkelte opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.