Matematik

bestemme højde

26. januar 2016 af Greybarf (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har fået forskriften f(x) = 0.161587 *x^(2.99053)

nu skal jeg bestemme højden af en karaffel, der skal kunne rumme 2000 m3. Hvordan gøre jeg lige det ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2016 af mathon

                     x(y)=\left (\frac{y}{0{,}161587} \right )^{\frac{1}{2{,}99053}}


Svar #2
26. januar 2016 af Greybarf (Slettet)

Kan du forklare det lidt ydeligere ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. januar 2016 af mathon

2000 m3   ???   rummes ikke i en karaffel men i en større skulptur måske.

Du oplyser intet om betydningen af x og y og om anvendte længdeenheder.


Svar #4
26. januar 2016 af Greybarf (Slettet)

ja :)


Svar #5
26. januar 2016 af Greybarf (Slettet)

kan du forklare mig, hvordan jeg regner det ud ?


Brugbart svar (0)

Svar #6
22. marts 2016 af carolinahansen1234 (Slettet)

forstår heller ikke opgaven, nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #7
23. marts 2016 af mathon

#6
        2000 m3 korrigeres til  2000 cm3


Skriv et svar til: bestemme højde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.