Matematik

hjælp til matematik opgaver

30. januar 2016 af iisommerii (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg har brug for hjælp til nogle regnestykker. Jeg vedhæfter en fil hvor opgaverne er.

På Forhånd Tak

?

  

Vedhæftet fil: opgaver regnestykker 8.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. januar 2016 af mathon

6.
         Løs andengradsligningen
                                                      x^2+(-7)x+10=0


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. januar 2016 af mathon

7.
            \frac{\left (2\cdot 3\cdot x \right )^2\cdot y}{(2y)^2}=\frac{2^2\cdot 3^2\cdot x^2\cdot y}{2^2\cdot y^2}...


Svar #3
01. februar 2016 af iisommerii (Slettet)

K an du ikke istedet for løse hele regnestykket og derefter forklarer hvad man skal gøre trinvis, ellers så er det lidt svært at forstå.

på forhånd tak


Skriv et svar til: hjælp til matematik opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.