Matematik

a og b værdi

04. februar 2016 af princess1967 (Slettet) - Niveau: C-niveau

g) Angiv a-værdien for linje 2: y = 0,5x - 1,5

Kan det passe at den er 0,5

h) Angiv b-værdien for linje 2: y = 0,5x - 1,5

Kan det passe den er 1,5

Får nemlig fejl ved dem opgaver g og h

Hvad er facit så??


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2016 af sarrahc (Slettet)

a-værdien er rigtig, men b-værdien er -1,5

Brugbart svar (0)

Svar #2
04. februar 2016 af Birgit80 (Slettet)

Det er lineære funktioner med den generelle regneforskrift:  y=ax+b eller f(x)=ax+b

derfor er a=0,5 og b= -1,5


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. februar 2016 af mathon

                  y=\mathbf{\color{Red} a}\cdot x\; \;\; +\; \; \; \mathbf{\color{Blue}b}

                  y=\mathbf{\color{Red}0{,}5}\cdot x+\mathbf{\color{Blue}(-1{,5})}


Skriv et svar til: a og b værdi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.