Matematik

Trigonometri

10. februar 2016 af Nandro (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe?

Vedhæftet fil: Matematik.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. februar 2016 af Stats

Længden c.
c = √(R2 + R2) = √(2R2)

Længden a
a = √((b - R)2 + R2) =... (fortsæt.)

(Længden a er sandsynligvis ikke højden på trekanten, men derimod trekantens ben længst til højre)

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. februar 2016 af mette48 (Slettet)

Det er svært at se om a er højde i trekanten og om AB følger en diameter i figuren.

Er disse 2 ting opfyldt fås

a=R og c=√(R2+R2)

R/2*tan(C)=a=R


Svar #3
10. februar 2016 af Nandro (Slettet)

Kan i skære det lidt mere ud i pap....?


Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.