Matematik

hjælp til at reducering

13. februar 2016 af patrick1560 - Niveau: B-niveau

2*(x-−4)*(x-−1)
kan nogle hjælpe mig med at reducere den her^^


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. februar 2016 af mathon

        2(x+4)(x+1)=2(x^2+x+4x+4)=2(x^2+5x+4)=2x^2+10x+8


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. februar 2016 af mette48 (Slettet)

1 Hvorfor reducerer du et andet udtryk end det ønskede?


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. februar 2016 af mette48 (Slettet)

2*(x-−4)*(x-−1)=    ganger parenteserne ud husk parentes om resultatet

2*(x2- x - 4x +4) =   ganger med 2 i parentesen

2x2-10x+8                              trækker sammen


Svar #4
13. februar 2016 af patrick1560

Og jeg takker


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. februar 2016 af mette48 (Slettet)

bemærk at #1 reducerer et andet udtrykend det ønskede


Brugbart svar (0)

Svar #6
15. februar 2016 af mathon

Bemærk, at 

                       2 * (x - (−4)) * (x - (−1)) = 2 · (x+4) · (x+1)


Skriv et svar til: hjælp til at reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.