Matematik

Hjælp

19. februar 2016 af Amelia02 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Mor Karen ser, at man også kan købe større bæger med popcorn, som de i stedet for kan dele alle 4.

Rumfanget af bægeret er 4700 cm3.

Hvor mange liter popcorn får familien, hvis de køber det store bæger?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. februar 2016 af Stats

4700/4 cm3 = 1175 cm3

1 liter = 1000 cm3
Derfor vil du få hver 1,175 L

Kig eventuelt på frividen.dk :-)

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #2
19. februar 2016 af Amelia02 (Slettet)

Men er der en nemmere måde at gøre det på, da resultatet skal være hele familien? Så skal det jo være en anderledes udregning. Men tak for hjælpen :-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. februar 2016 af Stats

1 L = 1000 cm3

Hvad forstår du ikke ved det ovennævnte?

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (1)

Svar #4
19. februar 2016 af SådanDa

Så du vil bare regne 4700 cm3 om til liter?

Så bruger du igen blot at 1 liter = 1 dm3= 1000 cm3

ALtså er 4700 cm3 = 4700/1000=4,7 liter

Familien får altså i alt 4,7 liter popcorn :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. februar 2016 af SuneChr

.
SP 1902162159.GIF

Vedhæftet fil:SP 1902162159.GIF

Brugbart svar (0)

Svar #6
21. februar 2016 af mette48 (Slettet)

1l =1 dm3= (10 cm)3 = 1000 cm3

4700 cm3 = 4700/1000  l =4,7 l


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.