Matematik

m3

21. februar 2016 af miaes95 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Nogen der kan forklare mig lidt bedre, hvordan man regner m3 om til liter?

evt. et skema jeg kan bruge til udregningerne.


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2016 af PeterValberg

1000 liter svarer til 1 m3

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. februar 2016 af StoreNord

1 liter er 1 dm3

Forholdet mellem meter og decimeter er       1:10.

Ved flademål er forholdet (1:10)2       ; altså  1:100

Og ved rummål er det (1:10)3            ; altså  1:1000   

Så 1 m3er altså 1000 dm3 =1000 liter     som i #1


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. februar 2016 af mette48 (Slettet)

1 m = 10 dm

1 dm3 = 1 liter

1 m3 = 103 dm3 = 1000 dm3 = 1000 liter


Svar #4
23. februar 2016 af miaes95 (Slettet)

Så hvis jeg har 2,5m3, så er det lig med 2500 liter. Har jeg forstået det rigtigt?

Brugbart svar (0)

Svar #5
23. februar 2016 af PeterValberg

Ja, der er korrekt
- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #6
23. februar 2016 af miaes95 (Slettet)

Super. Tusind tak for hjælpen allesammen ??

Skriv et svar til: m3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.