Matematik

En funktion f er bestemt ved f(x)=e^x+x^2 bestem f'(x)

22. februar 2016 af Ceciliemi (Slettet) - Niveau: B-niveau

Opgaven er vedhæftet som fil


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. februar 2016 af Eksperimentalfysikeren

Brug sumformlen og differentier hvert led for sig.


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. februar 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. februar 2016 af mathon

                          f{\, }'(x)=\left (e^x+x^2 \right ){}'=\left ( e^x \right ){ }'+\left ( x^2 \right ){ }'


Svar #4
22. februar 2016 af Ceciliemi (Slettet)

Og det er så svaret ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. februar 2016 af mathon

Nej svaret er
                                f{\, }'(x)=\left (e^x+x^2 \right ){}'=\left ( e^x \right ){ }'+\left ( x^2 \right ){ }'=e^x+2x


Svar #6
22. februar 2016 af Ceciliemi (Slettet)

Tak ! 


Brugbart svar (0)

Svar #7
22. februar 2016 af Mathilde55 (Slettet)

hej 


Skriv et svar til: En funktion f er bestemt ved f(x)=e^x+x^2 bestem f'(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.