Fysik

Electric Field

01. marts 2016 af frederikheegaard (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

A positive charge of C is between two parallel plates. It is close to the negative plate. The electric field between the two plates is 1500 N/C. If we move the particle 2 cm closer to the positive plate, determine how much work we need to do.

HJÆLP


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2016 af Heptan

Arbejde er en kraft gange en vejllængde. Da din positive ladning er C, skal der udføres 1500 N * 0,02 m = ??


Svar #2
01. marts 2016 af frederikheegaard (Slettet)

ja men C = 2,3 * 10^-6 .. Glemte at tilføje.


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. marts 2016 af Heptan

Hvad "men"?


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. marts 2016 af LeonhardEuler

 Det er et homogent elektrisk felt med den elektriske feltstyrke E = 1500 N/C. Da du ønsker at flytte en positiv elektrisk partikel med ladningen  q = 2,3•10-6 C imod den positive plader, så vil det naturligvis koste energi. Arbejdet er for denne bevægelse, er da givet ved 

A = Δs • F = Δs • q • E = 2 cm • 2,3•10-6 C • 1500 N/C = 6,9 • 10-7 J   


Skriv et svar til: Electric Field

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.