Matematik

Bestem konstanterne

07. marts 2016 af sille1997 (Slettet) - Niveau: B-niveau

For en bestemt person er sammenhængen mellem alkoholpromille og tid givet ved

y= 1,6 − 0,2x

hvor y er alkoholpromillen, og x er tiden målt i timer. Beskriv betydningen af konstanterne 1,6 og 0,2. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2016 af PeterValberg

Se linket i #1 i din første tråd om dette spørgsmål [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
07. marts 2016 af sille1997 (Slettet)

jeg har set linket men jeg ved stadig ikke hvad 1,6 og 0,2 betyder 


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. marts 2016 af PeterValberg

1,6 er promillen til tiden 0 timer, altså lige efter indtagelse af den sidste alkoholiske drik.
-0,2 betyder, at promillen aftager med 0,2 promillepoint (hedder det det?) hver time
efter indtagelsen af den sidste "shot"

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. marts 2016 af mathon

Den cartesiske normalform for en 
ret linje:
                       y=ax+b
her
                       y=-0{,}2x+1{,}6


Skriv et svar til: Bestem konstanterne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.