Matematik

hjælp!!!!! det er til imorgen?

08. marts 2016 af anoven (Slettet) - Niveau: 8. klasse

jeg for at vide i en opgave at en pyramide er 125 romerske fod (fr)

hvad vil det siger????? og jeg skal angive pyramidens højte i meter

og bagefter skal jeg besteme forholder mellerm thomas højde(180cm) og pyramidens højde

hvordan det???

ppllleeesssss det er til imorgen!! :) :) :) :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. marts 2016 af mathon

1 romersk fod = 0,296 m


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. marts 2016 af Studentos

Har du mulighed for at vedhæfte opgaven?

Jeg antager, at pyramiden er 125 romerske fod høj?

Jeg har fundet frem til at en romersk fod er 29,6 cm. Så hvis det er højden, der er 125 romerske fod, så er pyramiden følgende: 125*29,6 = 3700 cm høj. Omregnet til meter: 3700/100 = 37 m


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. marts 2016 af mathon

Pyramidehøjde:
                                H=125\cdot 0{,}296\; m=37\; m

Forholdet mellem Thomas' højde og pyramidehøjden:

                                 \frac{h_{Thomas}}{H}=\frac{1{,}8}{37}=0{,}048649


Svar #4
08. marts 2016 af anoven (Slettet)

det er 1,2 +1,3 + 1,4 jeg ikke kan


Skriv et svar til: hjælp!!!!! det er til imorgen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.