Matematik

Finde punkt på cirkelperiferi

10. marts 2016 af JVBeier (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej folkens!

Jeg har en opgave i matematik hvor vi skal finde nogle punkter på en cirkelperiferi.

Jeg har en cirkelformel (x-4)^2+(y+98,82)^2=100og prøver at finde y-værdien af punktet der har x-værdien 0,89

På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts 2016 af PeterValberg

Indsæt x = 0,89 i cirklen ligning og bestem de to y-værdier, der "hører til"

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. marts 2016 af mathon

                \left ( y+98{,}82 \right )^2=100^2-(0{,}89-4)^2

                y=-98{,}82\mp \sqrt{100^2-(0{,}89-4)^2}


Svar #3
10. marts 2016 af JVBeier (Slettet)

Mange tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Finde punkt på cirkelperiferi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.