Matematik

Hjælp til opgave - matematik

10. marts 2016 af gymelev2 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Er der nogend er kan hjælpe med vedhæftede opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. marts 2016 af PeterValberg

a) Arealet af M kan bestemmes som:

A=\int_0^{20}{f(x)\,dx}

b) Rumfanget kan bestemmes som:

V=\pi\cdot\int_0^{20}{(f(x))^2\,dx}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. marts 2016 af mathon

Arealet af M\! \! :               

                            A_M=\int_{0}^{20}f(x)\mathrm{d}x


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. marts 2016 af PeterValberg

fejl i tegning, beklager

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. marts 2016 af PeterValberg

Så skulle alle decimaler være med :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Hjælp til opgave - matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.