Matematik

Integralregning

10. marts 2016 af Jesper202 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jeg sidder med to opgaver og jeg er i tvivl om hvordan jeg kan løse dem nogle der kan hjælpe? da jeg ikke forstår integralregning 

1

Bestem f(4x^3+10x-3)dx

2

En funktion f er givet ved 

f(x)=x^3+x-2

bestemt f''(x), og gør rede ved hjælp heraf rede for, at f er voksende 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts 2016 af peter lind

Du skal først og fremmest lære nogle regneregler at kende. For den første opgave skal du bruge at ∫xndx = xn+1/(n+1)  jeg går ud fra at det f du skriver skal være ∫.

Den anden opgave (xn)' = n*xn-1


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.