Matematik

projekt cykelsti

15. marts 2016 af Triiina (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har vedhæftet en fil.

Nogen der evt kan hjælp med denne ?

Vedhæftet fil: cykelsti.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2016 af peter lind

Opret et koordinatsystem , hvor A og B ligger på x-aksen og den blå linje er y-akse. Koordinaterne for A og B er henholdsvis (-3, 0) og (4,0) Koordinaterne for C kan du finde ved brug af pytagora. Koordinaterne for det punkt hvor den nye cyklesti deles ud fra den gamle vej er så (-3+x, 0) . Brug afstandsformlerne til at finde de relevante afstande


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. marts 2016 af Soeffi


Svar #3
16. marts 2016 af Triiina (Slettet)

jeg har fundet et koordinat for C ( 4,4 ) men jeg mangler et punkt mere, hvordan finder jeg det :) ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. marts 2016 af peter lind

Det er forkert. Koordinaterne for C er (0, 4)

Du mangler ingen punkter


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. marts 2016 af Soeffi

#0.

Pris (x) =(3\; mio.\; kr./km) \cdot x+ (12\; mio.\; kr./km)\cdot \sqrt{(3-x)^2+4^2} 

Vedhæftet fil:cykelsti.png

Skriv et svar til: projekt cykelsti

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.