Matematik

Tangentligning

16. marts 2016 af tswift (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan findes tangentligning til funktionen f(x) for x = -1?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. marts 2016 af PeterValberg

Forudsat at du kender forskriften for f, så kan en ligning
for tangenten til grafen for f i punktet (x0, f(x0)) bestemmes som:

y=f'(x_0)(x-x_0)+f(x_0)

hvor x0 = -1 (i dit tilfælde)

Se eventuelt video nr. 6 og 7 på denne videoliste [ LINK ]
 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. marts 2016 af mathon


Skriv et svar til: Tangentligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.