Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Makroøkonomi - varemarkedet på kort sigt

19. marts 2016 af Jake94 - Niveau: A-niveau

Har fået stillet spørgsmålet 

Hvor meget BNP stiger med hvis det offentlige øger anlægsarbejdet med 20 mia. kr.? 

har England som eksempel, hvor den marginale forbrugskvote er C= 0,75 og skattekvote T=0,2 og importkvoten er Im=0,1 

har fået multiplikatoren til 2 


Skriv et svar til: Makroøkonomi - varemarkedet på kort sigt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.