Matematik

bestem k

22. marts 2016 af Ellapigen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogle der kan hjælpe mig med at bestemme k, skal den integreres eller hvordan?

Vedhæftet fil: bestem k.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2016 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. marts 2016 af peter lind

Imellem de to lokale ekstremaer er antal af løsninger 3. Uden for ekstremaerne er antal løsninger 1. Du skal altså finde de lokale ekstremaer


Svar #3
22. marts 2016 af Ellapigen (Slettet)

så k er 8 og -4?


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. marts 2016 af peter lind

nej. Hvis du ser på grafen vil du se at begge løsninger er positive.

Find f'(x) og løs ligningen f'(x) = 0. Det give for hvilken x der er lokalt ekstremum. Indsæt de fundne værdier i f(x) og du har k


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. marts 2016 af Soeffi


Svar #6
23. marts 2016 af Ellapigen (Slettet)

så k = 1 og k = 5? der er i hvert fald to løsninger der..


Skriv et svar til: bestem k

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.