Matematik

Hjææælp

03. april 2016 af aria11 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej 

jeg er igang med en mat opgave og sidder fast i en opgave..

Følgende oplysninger er givet: længden AB= 4,50, AD=7,50, BC = 8,50 og Arealet af A= 98grader

a) vis at længden BD er cirka 9,27

håber nogle kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. april 2016 af SuneChr

Benyt cos relationen på Δ ABD
|BD|  er korrekt, som du skrev.
Behøver ikke her at kende |BC|
Du mener sikkert, at vinkel A = 98º


Skriv et svar til: Hjææælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.