Matematik

trigonometri

04. april 2016 af Random93 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej kan I hjælpe med noget?

Det kan være en stor hjælp

jeg har en trekant, (vedhæftet) jeg skal finde længden af siderne? kan I hjælper, prøver men kan ikke finde ud af det :)

 

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. april 2016 af Stats

Hvorfor bliver du ikke i de andre tråde du har oprettet? Du bør også hellere forsøge at få indarbejdet den matematiske metode i stedet for at ville have svaret på opgaven.

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. april 2016 af SuneChr

Man skal, som en god matematiker, kende de fem trekantstilfælde.
Her er et af tilfældene, hvor en vinkel og dens to hosliggende sider er kendt, hvortil cos-relationen benyttes for beregning af trekantens ukendte side.


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. april 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. april 2016 af mathon

               \left | AD \right |=\sqrt{1{,}5^2+4{,0}^2-2\cdot1{,}5\cdot 4{,0}\cdot \cos(130{,}2^\circ) }


Skriv et svar til: trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.