Fysik

det skrå kast

06. april 2016 af chriskvk (Slettet) - Niveau: B-niveau

God aften folkens 

har et problem med at gennemskue c3 = 0 & c4 =y0 en forklaring på dette? Hvorfor er det sådan? 

se vedlagt bilag 

på forhånd tak

Vedhæftet fil: Udklip.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. april 2016 af peter lind


Svar #2
06. april 2016 af chriskvk (Slettet)

Ja, men gennemskuer ikke lige hvorfor c3 = 0 & c4 =y0 


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. april 2016 af peter lind

Sætter du t= 0 i (6) får du

r(0) = (c3, c4) = (0,y0)  ifølge startbetingelserne


Skriv et svar til: det skrå kast

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.