Matematik

Lampe

07. april 2016 af Maillle (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej folkens, er der nogle, der kan hjælpe med denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. april 2016 af hesch (Slettet)

Hint:  / ACB = 360º/8,  benyt f.eks. sinusrelation.


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. april 2016 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. april 2016 af hesch (Slettet)

/ ACB = 45º

sin 45º / 180mm = sin / ABC / hc , / ABC = (180º - 45º) / 2

Beregn hc.

Beregn areal af ΔABC og gang med 8.


Skriv et svar til: Lampe

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.