Matematik

Differentation med 3/x

07. april 2016 af 123434 (Slettet) - Niveau: B-niveau

f(x)=x-3/x

Bestem f'(x)

x differentieres til 1 

1*x1-1=1*x0=1*1=1

(1/x)'=-1/x2

(3/x)'=-3/x2

f'(x)=1-(-3/x2)

f'(x)=1+3/x2

Er det korrekt? Tusind tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. april 2016 af StoreNord

Ja, det er korrekt.


Skriv et svar til: Differentation med 3/x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.