Matematik

skat

10. april 2016 af Sofusfelix (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej.

Et ?

Hvor mange penge skal Charlotte tjene  hver mdr. for at får udbetalt 1500 kr.?

Hun skal betale 8% i arbejdsmarkedsbidrag og 37 % i skat.

Jeg vil sige 8 % af 1500 =120

37 %1380 =510,6

510,6 +1380+120=2060 Kr.

Kan det passe?


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. april 2016 af peter lind

Den måde at beregne skat på er ikke særlig realistisk men ellers

Hvis x  er det, der skal tjenes så x*0,08 + x*0,37 = 1500


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. april 2016 af SuneChr

Det må være
x - (0,08x + 0,37x) = 1500 


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. april 2016 af OliverHviid

x*0,92*0,63=1500 ⇔

x= 1500/(0,92*0,63)

x≈ 2588


Skriv et svar til: skat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.