Matematik

opgave - matematik (hjælp)

11. april 2016 af KatrineJe (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen, der kan hjælpe med denne opgave? :) 

I perioden 1990-2000 var den a°rlige vækstrate i den udvundne vindenergi pa° verdensplan 24,6 %. I a°r 2000 var den udvundne vindenergi 10,4 GW.

a) Bestem den udvundne vindenergi i a°r 2007, na°r det antages, at den a°rlige vækstrate efter a°r 2000 var 24,6 %.

Det oplyses, at den udvundne vindenergi i a°r 2007 faktisk var 94,1 GW.

b) Bestem den a°rlige vækstrate i den udvundne vindenergi i perioden 2000-2007 under forudsætning af, at vækstraten er konstant. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2016 af Studentos

a)

 y=10.4*1.246^7

b)

 Raten=-1+\sqrt[7]{\frac{94.1}{10.4}}


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. april 2016 af mathon

b)

                         


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. april 2016 af mathon

       94{,}1=10{,}4\cdot (1+r)^7


Skriv et svar til: opgave - matematik (hjælp)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.