Matematik

Gennemsnit Procent

17. april 2016 af shain - Niveau: 9. klasse
Har en opgave handler om vejr

Det er opgave 1.1 og 1.4

Jeg har fået 53% i opgaven 1.1

Og opgave er jeg i tvivl 135/9? 135/73
135/36? Solskinstimer/antal døgn


Svar #1
17. april 2016 af shain

Nogen der kan hjælpe

Brugbart svar (0)

Svar #2
17. april 2016 af 123434 (Slettet)

1.1

Hvor mange % af det samlede antal døgn var der ikke solskin?

Der var 39 døgn i perioden uden solskin

Der var i alt 39+18+9+14+5+3+1+0+8=91 døgn

39/91*100=42,9%

I 42,9% af det samlede antal døgn var der ikke solskin


Svar #3
17. april 2016 af shain

Har tænkt det samme del/samlede*100%

Svar #4
17. april 2016 af shain

Hvad med gennemsnittet
135/?

Svar #5
17. april 2016 af shain

135/97?

Brugbart svar (0)

Svar #6
17. april 2016 af 123434 (Slettet)

Hvor mange solskinstimer var der i gennemsnit pr døgn?

Gennemsnittet

(39*0+18*1+9*2+14*3+4*5+5*3+6*1+7*0+8*2)/91=1,48


Svar #7
17. april 2016 af shain

Ok tak

Skriv et svar til: Gennemsnit Procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.